Page content

Aanbevelingen

Aanbevelingen van particuliere klanten:

wendy van ooijen

 

Ik heb inmiddels een fulltime baan. Ik had voor hun een externe opdracht, twee weken geleden kreeg ik de vraag of ik misschien fulltime bij hun in dienst wilde komen! Een ongelofelijke luxe die ik mij iets meer dan een jaar geleden niet kon voorstellen. Ik blijf bij dit bedrijf, de coaching heeft mij erbij geholpen een beslissing te nemen.

Sinds kort heb ik ook een heel leuk bijrijpaard gevonden! Een hele leuke en eigenwijze merrie waar ik nu al veel van leer.

Een vriendin waar ik met Leo over heb gehad, heeft haar eigen kledinglijn ontwerp en laat het produceren in India. Zij heeft mij gevraagd proefmodellen te maken voor haar volgende collectie.

Nu ineens komt alles op zijn pootjes.

Ik kwam bij Leo omdat ik niet wist hoe ik verder moest. Na ontslag, de daarop volgende werkloosheid en het vinden van een baan die geen plezier of voldoening gaf. Ik stond voor mijn gevoel stil, en wilde nu bewust een keuze maken. Waar wilde ik naar toe? En wat kon ik doen om daar te komen?

Leo heeft mij geholpen te accepteren wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn. Maar ook juist wat mijn sterke punten zijn. Door me te confronteren, maar ook met zijn verrassende inzichten. Met zijn eerste opdracht wist hij mijn focus al te verleggen naar de mooie kant. Met de paar gesprekken die we hebben gehad kreeg ik al snel een beeld welke kant ik op moest in mijn werk. En met de zelfkennis die ik met zijn hulp heb gekregen waren de sollicitatiegesprekken die ik daarna had een stuk eenvoudiger.

Er is inmiddels een jaar voorbij sinds ons eerste gesprek. In dat jaar is er een hoop gebeurd. “blijf dicht bij jezelf Wendy.”  Ik hoor het hem nog zeggen. En nu komen er steeds meer dingen op mijn pad die mij bevestigen dat het werkt.

Aanbevelingen van Wendy van Ooijen uit Amersfoort

 

______________________________________________________________________________

Roy Smits

 

 

 

 

 

Vanaf het eerste gesprek kwam Leo opvallend ontspannen op mij over. Voor mij was het goed om dat te voelen. Het ijs was al snel gebroken om in alle veiligheid over mezelf te spreken. Het eerste gesprek ging over keuzes maken. Moet ik juist doorgaan met mijn baan of is er misschien een moment in mijn leven dat ik een andere keuze moet gaan maken. Dit thema heb ik samen met Leo continu onderzocht.

Ik moest er zelf mee aan de slag door middel van opdrachten.Door middel van 6 gesprekken zijn er een aantal beroepen van voren gekomen die ik zie zitten. Mijn CV en brief zijn ook in de tussentijd ook aangepast en er is aan het eind een treffende rapportage over mij geschreven waar ik wat mee kan. Leo is voor mij een prettige gesprekspartner geweest, vriendelijk warm en met humor, maar ook confronterend. Dat is zo af en toe wel eens bij me nodig geweest.Ik raad Leo aan, mocht je van baan willen veranderen of willen weten hoe je tot ander inzicht kan komen met betrekking tot je huidige werk.

Aanbevelingen van: Roy Smits.
De Meern / Leidsche Rijn

______________________________________________________________________________

foto bettina zevenbergen

 

 

 

 

Toevallig stuitte ik op internet op het gratis intake gesprek. En daar had ik al meteen iets aan, iemand die me leek te begrijpen en het vertrouwen gaf dat ik ook mijn weg weer zal vinden. En omdat ik toch niet in beweging kwam, ging ik weer naar Leo terug voor een traject. Ik heb de nieuwe baan nog niet maar ik had Leo nodig om op gang te komen: inzien hoe ik me -niet constructief- opstelde waardoor ik ook niet in beweging kwam. En ik heb van Leo geleerd anders naar de ‘banenmarkt’ te kijken dan ik deed zodat ik nu weet wat ik moet doen en hoe ik dat moet doen.

Aanbevelingen van: Bettina Zevenbergen
Utrecht

______________________________________________________________________________

Marianne Coopmans

 

 

 

 

 

Ik had het al geruime tijd niet meer mee gemaakt op mijn werk: iemand die luisterde naar wat ik echt te zeggen heb, iemand die begreep wat mijn diepste drijfveren zijn.
Die ‘iemand’ was Leo. Hij kwam op het juiste moment in mijn werkende leven.
Ik vond mijn werk niet meer leuk, was gefrustreerd door enkele negatieve ervaringen. De eerste gesprekken met Leo waren confronterend. Maar langzaam maar zeker wist hij mijn verzet en boosheid te breken.
Hij leerde me te reflecteren op mijn manier van communiceren en interacteren met collega’s en mijn leidinggevende.
Leo was een luisterend oor en spiegel tegelijk.
Ik leerde mijn werk in een ander perspectief te zien en gaf me daarmee weer rust en ruimte in mijn leven. En dat allemaal in 5 gesprekken!

Aanbevelingen van: Marianne Coopmans

Utrecht
______________________________________________________________________________

 

 

Controller bij Akzo Nobel

Ik heb de coaching van Leo als zeer waardevol ervaren.
Hij heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat ik belangrijk vind in mijn leven en werk en hierna te handelen.
Leo laat je hierbij zelf de inzichten naar boven halen.
Soms door te luisteren, soms door te coachen en soms door te confronteren. Een aanpak die goed bij mij werkt.

Aanbevelingen van: Arjan van de Klift
Utrecht

______________________________________________________________________________

erik kuiper

 

 

 

 

 

Ik ken Leo al een hele tijd en mag al lang van zijn coachingskwaliteiten genieten.
Toen ik bijvoorbeeld jaren geleden naast mijn baan in een callcentre pianoles wilde gaan geven, wist ik eigenlijk niet zo goed hoe ik het aan zou pakken. Leo heeft me toen een aantal praktische en nuttige tips gegeven zoals het laten maken kaartjes om een professionele uitstraling te creëren. Ook adviseerde hij me niet te laag te gaan zitten met m’n prijs. Iets waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik heb geen conservatorium, dus vond dat ik niet teveel kon vragen. Maar Leo zei dat een hogere prijs beter zou overkomen; het uit het amateuristische halen. Leo’s tips hebben vruchten afgeworpen. Ik geef nu een paar uur per week met veel plezier les. Zijn adviezen hebben me meer zelfvertrouwen gegeven en laten zien dat ik m’n kwaliteiten als pianoleraar niet hoef te onderschatten.

De coaching door Leo heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Als je ergens klem zit weet hij je te stimuleren om buiten je comfortzone te kijken door goede vragen te stellen. Hij is een fijne gesprekspartner die goed kan luisteren en je op je gemak laat voelen.

Ik beveel Leo zeker aan als je bijvoorbeeld vast zit in bepaalde patronen en niet goed weet hoe je er uit moet komen. Of als je van plan bent iets anders te gaan ondernemen op werkgebied maar niet weet hoe je het aan zal pakken. Leo kan een positieve bijdrage leveren bij kiezen van een bepaalde richting of maken van (eigen!) keuzes.

Aanbevelingen van: Erik Kuiper
Utrecht

______________________________________________________________________________

 

 

Als coach vind ik Leo heel erg sympathiek en prettig. Hij legt vaak de vinger op de zere plek en stelt goede en uitdagende vragen om mij op het juiste spoor te zetten. Hij spiegelt mijn gedrag en benoemd wat hij ziet en dat werkt vaak heel verhelderend. Door zijn ontspannen houding voel ik mij volledig op mijn gemak. De gesprekken met hem hebben enorm geholpen en hebben niet alleen inzicht in mijn eigen handelen gegeven maar ook energie en verdieping.

Aanbevelingen van: S. v.d. Kieft
Utrecht

 

______________________________________________________________________________

sicco de haan

 

 

 

 

 

Drie jaar geleden heb ik radicaal het roer omgegooid en heb mijn toenmalige baan opgezegd. Inmiddels werk ik via een studie psychologie aan een nieuwe toekomst in de GGZ.

Met Leo overleg ik regelmatig over alle aspecten en gevoelens die bij een dergelijke wending aan de orde komen. Door dit sparren kan ik goed gemotiveerd, gefocust en energiek aan mijn maatschappelijke ontwikkeling bouwen. Leo houdt hierbij een spiegel voor met betrekking tot vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘hoe kom ik daar waar ik wil zijn’. De gesprekken verlopen in een gemoedelijke en informele sfeer, wat bijdraagt aan een prettige relatie.

Aanbevelingen van: Sicco de Haan

Lelystad

 

______________________________________________________________________________

maarten dubois

 

 

 

 

 

Leo heeft mij snel aangespoord om buiten mijn eigen kaders te denken,
Hierdoor kwamen binnen enkele gesprekken eigenlijk meteen op het juiste pad. In de gesprek bij Leo kan je volledig je zelf zijn en is wordt er gekeken naar alle kanten van jou.

Zou wel op persoonlijk vlak als professioneel vlak.
Mijn ervaringen zijn dan ook alleen maar positief! En heeft mij geholpen om een nieuwe richting te geven aan mijn leven.

Aanbevelingen van: Maarten Dubois
Utrecht

______________________________________________________________________________
Dit waren de aanbevelingen. Via mijn LinkedIn profiel zie je er meer.

aanbevelingen