Page content

Voeding

Onder voeding versta ik de essentiële bouwstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen en sporenelementen. Het thema voeding gaat over de vraag wat is goede voeding? Wat kunnen we verbeteren in ons huidig voedingspatroon? Waarom minder calorieën eten niet helpen om je gezond te voelen, et cetera.

Het thema voeding wordt steeds voor een breder publiek actueler, mede door de toenames van het aantal fitnesscentra over de wereld. Voeding is net zo belangrijk geworden als de juiste verhouding tussen cardiofitness en spiermassa kweken.

Ook de voorkeur voor biologische producten neemt een vlucht. Mensen krijgen steeds meer afkeer tegen bestrijdingsmiddelen, legbatterijen bij kippen, en varkens die er niet hebben om gevraagd opgesloten te zitten in een veel te kleine stal. De voorkeur gaat steeds meer uit naar biologische en/of vegetarische producten, zoals: vlees zonder hormonen, onbespoten groenten en/of sojabonen en ander alternatieven dan vlees, zoals meer peulvruchten en andere soort granen.

 

Comment Section

0 reacties op “Voeding

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.